Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/prettyportfolio.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Min vej – del 1 | Pretty Portfolio

Tilfældigheder

Det hele startede ved en tilfældighed.  Nogen vil dog argumentere at den slags lige præcis ikke er tilfældigheder – og det kan der bestemt også være noget om…

Jeg var på barsel med min datter, Sofie og vi var ude at gå tur. Hun har vel været 2 måneder, og lå i barnevognen. Vi boede i Hellerup på det tidspunkt, og var på vej op ad Bernstorffsvej og drejede ned ad Hellerupvej. Her lå et showroom for et firma der solgte tekstiler til hotel og restaurationsbranchen, det var den tid på året hvor der kom nye kollektioner, så der var den store oprydning og udrydning igang.

Med andre ord var de i fuld gang med at smide udgåede kollektionsprøver ud. Tekstiler til møbler, gardiner og andet interiør, af helt forrygende kvalitet.

Det kunne en sy-entusiast som mig naturligvis ikke bare gå forbi, så jeg gik ind og spurgte om jeg måtte ta’ noget af det. Det måtte jeg gerne…

Sofie blev skubbet op i et hjørne af barnevognen, og så begyndte jeg at læsse barnevognen med skatten jeg havde fundet. Overalt jeg kunne proppe tekstiler ind, gjorde jeg det. Hjem med første læs, og afsted igen efter et læs mere og et læs mere, og et læs mere.

Mit syrum i kælderen  blev proppet med tekstiler, og jeg gik igang med at overveje hvad jeg skulle bruge det til, det kraftige tekstil var jo ikke noget jeg kunne sy tøj af, som var det jeg normalt syede, når jeg satte mig bag symaskinen.

Tasker!

Tasker blev svaret (og enkelte the/kaffehætter, mest for forsøgets skyld). Jeg begyndte at skabe tasker. Smukke, unikke tasker, fyldt med personlighed. Nogle håndbroderede, nogle syede jeg perler på, nogle malede jeg OG syede perler på, nogle fik lidt blonder …you get the picture. Min kreativitet legede løs og jeg havde en fest med at skabe.

Jeg begyndte at sælge taskerne på kunsthåndværker markeder i København, de var populære, og det kan jeg egentlig sagtens forstå, min aaaaaaalt for lave priser taget i betragtning, men det er en anden snak.

Til at starte havde ikke de vilde ambitioner for min produktion, jeg blomstrede med kreativiteten og ved at se begejstringen i kundernes øjne, så jeg tænkte egentlig ikke så meget over hvad der skulle ske.

Opdaget!

På mit 4. kunsthåndværker marked skete der noget.

Jeg blev ‘opdaget’.

En butik ikke langt fra kunsthåndværker markedet, Wettergren & Wettergren, kunne li’ mine tasker og bad mig komme hen i butikken og vise dem frem.

Det gjorde jeg, og min første b2b ordre var i hus (her var første store læring omkring prissætning iøvrigt).

Snart efter havde en anden butik i Hellerup, Trois Pommes, spottet mine tasker, og bad mig komme derned og vise mine produkter.

[…to be continued]

Hvis du kender nogen der måske kunne finde inspiration i dette blogindlæg, må du meget gerne dele det via knapperne herunder, eller f.eks. ved at maile dem et link til blogindlægget her