Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/prettyportfolio.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Get shit done metoden | Pretty Portfolio

Der er et berømt citat fra en Woody Allen film; 80% of succes is showing up.

Dermed ikke være sagt at bare at åbne øjnene og komme ud af sengen er nok til at få succes med (f.eks.) din kreativitet, bestemt ikke, men der er helt sikkert sandhed i det.

Vores evne til at finde på dårlige undskyldninger, ting vi lige skal først, overspringshandlinger, og prioritere anderledes end vores hensigter, længsler og drømme egentlig fortæller os, er enorm.

Prøv i en periode, f.eks. fra i dag og de næste 7 dage, at holde øje med hvor meget af din tid, ovenstående stjæler.

Tid du bruger på Facebook (og lign. men FB er den STØRSTE og VILDESTE tidsrøver for mange) oprydning, surfing, vaske tøj, tjekke skoleintra, gå ud og lave en (til) kop kaffe, nulre og justere (bagateller) på dit website, et eller andet andet. Lav selv en liste over dine, jeg er sikker på du kan finde et par stykker, og sæt et lille X ud for hver ‘kategori’, hver gang du tager dig selv i at overspringe. Hver gang du opdager en ny kategori, tilføjer du den bare til listen.

Og det er jo ikke fordi jeg vil lave korstog imod hyggelige stunder.

MEN!! …det er tid du kunne have brugt på at udvikle din kreative forretning i den retning du reelt drømmer om, og overspringshandler er det samme som dårlig disponering af sparsom tid, og er faktisk en af de allerstørste hindringer fra for alvor at komme videre for alvor, med det vi faktisk drømmer om.

Nogen gange tager vi os selv i at rynke lidt på næsen af andre der har succes, og (i al hemmelighed) tænke – ‘det er da ikke noget særligt hun laver’ eller ‘jeg fatter det ikke, jeg er da mindst lige så dygtig og talentfuld’ eller ‘hun må ha’ nogle gode forbindelser’ …og så videre.

Ved du hvad? Oftest er det ‘bare’ fordi at han/hun er p***egod til at sætte handling bag tanker, idéer og ord. Gøre de ting der skal gøres for at komme nærmere målet. De får ringet til dem der skal ringes til, gjort det hårde fodarbejde, lavet de facebook opslag der skal laves, kontakter pressen igen og igen, skaber det brand der er nødvendigt, prioriterer, vælger – til og fra.

Og heldigvis, for det betyder at vi, du, kan skabe nøjagtig samme succes.

Jeg er personlig fan af ‘Get Shit done’ (i al hemmelighed) udtrykket, det er min metode, og min reminder til mig selv. Find din reminder til at holde dig selv på sporet 🙂

KH Stine

Hvis du kender nogen der måske kunne finde inspiration i dette blogindlæg, må du meget gerne dele det via knapperne herunder, eller f.eks. ved at maile dem et link til blogindlægget her