Så… efter et ½ år med kunsthåndværker markeder, betgyndte jeg at sælge i butikker også.

Og for at give dig et hurtigt overblik:

Min barsel sluttede og jeg var tilbage i fuldtidsjob (Marketing & communications manager hos Dell Computer = også rimeligt tidskrævende) – samtidigt med at ordrerne lige så stille trillede ind i større og større omfang, og aftener, nætter og weekender blev inddraget til produktion.

Det kan man kun så længe; kombinationen baby med dertil hørende nætter / fuldtidsjob+ / produktion i kælderen 20 timer om ugen.

Jeg nåede til det punkt hvor jeg skulle tage stilling til om Fru Ø (som mit brand – der endnu ikke var et brand – hed) skulle være mere end et hobbyprojekt, omsætningen steg uge for uge, og jeg havde lært så meget af mine begynderfejl, at jeg troede på projektet. Jeg sagde job op og kastede mig for første gang nogensinde ud i livet som selvstændig.

Rejsen begyndte for alvor – heldigvis for mig, vidste jeg på det tidspunkt ikke, hvor meget jeg ikke vidste.

Og lige så heldigt for mig, var jeg god til at se mekanismerne i den branche jeg bevægede mig ind i, og kunne hurtigt stykke det sammen med min erfaring indenfor kommunikation, branding, pr, online platformen – og fik tingene til at ske.

Så jeg fik tid til at producere – oh yes, alt blev i starten lavet af mig, i sy-rummet i kælderen. Og jeg fik tid til at lave PR arbejde, og fik gavmildt plads i ugeblade og magasiner (bloggere var ikke rigtig på banen endnu), og min forretning udviklede sig. Flere butikker kom til – og efter 6 måneder leverede jeg eksklusive, unikke kjoler til 5 forskellige butikker.

Jeg tjente dog ikke ret meget på dem. Ikke nok. Det var der ikke plads til, når butikken også skulle tjene penge, troede jeg. Jeg lærte en hel del om prissætning vs. produkter vs. produktion i det første år. Dyrt men lærerigt.

Den erkendelse blev startskuddet til Fru Øs butik.  (Disclaimer, det Fru Ø der findes i dag er rigtig fint, men har intet med hverken mig, mit daværende brand eller historien at gøre 🙂 )

Billedet øverst er fra et af mine allerførste PR resultater i eget regi: Vis mig dit klædeskab i Alt for Damerne (og ja, vi er naturligvis i kælderen, og ja, jeg så vitterligt sådan ud og går stadig gerne i pink/guld brokadekjoler).

[…to be continued]

Hvis du kender nogen der måske kunne finde inspiration i dette blogindlæg, må du meget gerne dele det via knapperne herunder, eller f.eks. ved at maile dem et link til blogindlægget her