Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/prettyportfolio.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
At your service | Pretty Portfolio

At your service

foredrag kunstnere kunsthåndværkere

Sådan kan Pretty Portfolio bruges:

  • Workshops
  • Online workshops
  • Foredrag
  • Rådgivning & sparring
  • Hjælp

Workshop

Intens 1 eller 2 dages workshop der klæder deltagerne på til at tage de næste skridt til at forvandle sin passion til et brand og en forretning. Emnerne inkluderer branding, salg, PR, prissætning, markedsføring – og andre ting der ikke lyder sexede, men som i høj grad er med til at gøre forskellen.


Online moduler

Med Pretty Portfolios online workshops og moduler kan du sidde hjemme og suge læring til dig når det passer dig. Online modulerne kommer i forskellige størrelser og temaer – og modtager af inspirationsmailen, får besked når de releases.


Foredrag

Jeg holder foredrag for foreninger og forbund (og andre godtfolk) der har lyst til at blive klogere på hvad der skal til for at skabbe en forretning ud af sin kreativitet, hvad der gør en forskel …og hvor det er en god idé at starte.


Rådgivning

Vil du gerne ha’ det direkte fra hestens mund? Du kan købe 1:1 personlig og fortrolig rådgivning  af mig. Det kan være du har brug for et klippekort så du kan ringe en gang i mellem, eller hellere vil investere i et længere forløb hvor jeg er på sidelinjen og får dig og din forvandling igang, med strategisk rådgivning og sparring.


Hjælp

Vil du have hjælp til en konkret opgave? Måske skal jeg udarbejde et PR oplæg til dig og dine produkter, og en kontaktliste til pressen?
Eller en idéliste til at få gang i salget, med klargjorte salgsoplæg og forslag til  hvem du skal kontakte?
Eller finde det rigtige team til at skabe dit nye website og/eller webshop

…eller noget helt andet…


 

Kontakt mig via stine@stinegrubbe.dk