Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/prettyportfolio.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Take off | Pretty Portfolio

Take off

Der er en spændende, inspirerende og visionær vej til at nå dine drømme for din kreative skaberkraft.

En vej der helt sikkert vil føles som et eventyr til tider – men som også inkluderer fokuseret arbejde, der til gengæld vil give dig en skøn følelse af overblik og kontrol over hvilken retning du vil og hvad der skal ske for dig og din produktion.

En følelse der giver dig frihed og ro til at fokusere på det du elsker allermest; at være kreativ, skabe og udvikle.

Jeg kan vise dig hvordan du:

  • Afklarer hvilken vej der er den rigtige for dig og dine produkter – altså, hvor og hvordan lige præcis du og din portfolio blomstrer og det bedste format for dig, til at tjene penge (og tro mig, det er overraskende individuelt, og det gør en kæmpe forskel at vælge det rigtige). Så du kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til hvem din målgruppe er, hvor du vil sælge og til hvem, hvordan du skal prissætte osv.
  • Skaber synlighed (PR) de rigtige steder, så dine produkter bliver interessante og (kommende) kunder får øje på dig og dine produkter. Uanset om du vil sælge til eller direkte til private kunder.
  • Opbygger dit eget brand, så dine produkter får deres egen historie og differencierer sig fra alle de andre. Det skaber en værdifuld relation og større loyalitet hos dine kunder.
  • Kommer på banen med salget, uden at blive en klæbrig sælger.

Hvordan ved du om det er noget for dig?

Hvis…

  • Du drømmer at din kreative produktion får så meget liv (salg) at du kan arbejde endnu mere med den.
  • Du er så engageret at du er klar til at lægge en indsats for at skabe forvandlingen.
  • Du vil rigtig gerne have erfaren rådgivning på sidelinjen, til at hjælpe dig med at tage de smarte smutveje og de rigtige strategiske beslutninger (for selv om det muligvis lyder drønende kedeligt, ved du godt at det er det der gør forskellen).
  • Du ved at du og din kreativitet vil sprudle, når du får styr på ‘den kedelige’ forretningsmæssige del af det du elsker at lave, og gerne vil lave endnu mere af. 

Så JA, du er HELT SIKKERT landet det rigtige sted!!

Jeg ved det, for jeg har været et sted der minder så meget om hvor du er, og hvordan du har det.

Jeg kender følelsen af at blomstre og boble af glæde, begejstring og skaberkraft – og jeg kender den drænende fornemmelse der langsomt og pinefuldt suger glæden ud.

MEN – de to, forretning og kreativ skaberkraft – SKAL gå hånd i hånd, hvis du skal tjene så meget på din kreativitet at du kan få meget mere tid til det. Måske endda leve af det.

Jeg ved til gengæld også at de to kan gå rigtig fint hånd i hånd – tro mig, når du først får skabt den rigtige plan for dig, vil du se med nye øjne på forretningsudvikling, og opdage at det på ingen måde er kedeligt, men tværtimod også vil fylde dig med begejstring og afsindige mængder energi.

Klar?